Presentació

El Centre de Formació Professional Sant Llàtzer està integrat a la Fundació Docència Sant Llàtzer (FDSL) juntament amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT).

La FDSL manté una forta voluntat de servei a la societat, vinculada per una banda a la història de la ciutat de Terrassa, on hi desenvolupa accions socials i de salut, per altra banda a una experiència de més de 100 anys en la formació de professionals de la salut.

El projecte del Centre de Formació Professional Sant Llàtzer suposa un pas més en el compromís de la FDSL amb la formació de professionals de la salut competents en les necessitats de la societat actual.

La formació que oferim està orientada a l’exercici professional i dissenyada per professionals formats en els àmbits docents específics, amb llarga experiència professional.

El Centre de Formació Professional Sant Llàtzer es troba a les instal·lacions de la Fundació Sant Llàtzer i comparteix espais i serveis amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa al Carrer de la Riba 90 de Terrassa. 

Montserrat Comellas Oliva
Directora